Geniet ook in de winter van je tuin met een veranda of tuinkamer

Ik hou ervan om buiten te zijn, maar hier in België is het niet heel vaak fijn weer om buiten te zitten. Gelukkig bestaan daar oplossingen voor! Vandaag vertel ik je wat meer over de veranda’s en tuinkamers van Verasol. 

Geniet ook in de winter van je tuin met een veranda of tuinkamer

Bron: Verasol.nl

Een veranda of een tuinkamer?

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een veranda en een tuinkamer? En wat is voor mij de beste oplossing? Een veranda is eigenlijk hetzelfde als een veranda overkapping of een overkapping in de tuin. Het is een soort afdak waarmee je in je tuin of rond je terras een half-open, maar overdekte ruimte creëert. In een veranda zit je dus eigenlijk zo goed als buiten, maar je bent wel prima beschermd tegen de regen (of sneeuw, want dat zit er ook weer aan te komen). Neem een kop warme thee en een dekentje mee naar buiten en zet je gezellig in de zetel terwijl je geniet van alles wat je tuin te bieden heeft.

Toch liever wat meer bescherming? Een tuinkamer krijg je wanneer je je veranda verder uitbreidt met zijwanden en een voorwand, zodat je echt een afgesloten ruimte krijgt.

Op de foto hierboven zie je dus een veranda. Als je de zijkanten dichtmaakt, wordt het een tuinkamer. Ik vond dit wel een interessant weetje!

Meer of minder luxe?

Ga je het liefst back to basics met een simpele veranda, of ben je op zoek naar alles erop en eraan? Geen probleem, er zijn heel wat opties waarmee je je veranda of tuinkamer extra comfortabel en gezellig kan maken. De keuze is volledig aan jou!

Verlicht je veranda of tuinkamer bijvoorbeeld met LED-spots in een mooie kleur, of maak het lekker warm met een heater waarmee je perfect de temperatuur wat kan verhogen tijdens de koude winterdagen. Verder kan je er ook voor kiezen om zonwering te installeren bovenop de veranda of tuinkamer, en je kan er zelfs voor kiezen om die elektrisch te bedienen. Maak je veranda af met screens die je aan de zijkanten kan plaatsen om de zon langs de zijkant wat tegen te houden.

Kortom: je kan echt helemaal kiezen wat je wilt. Ik zie mezelf al helemaal chillen in mijn veranda! Hoe zie jij het voor je?

Bron: Verasol.nl

Doe-het-zelf of liever niet?

Ben je een handige harry die graag bezig is? Dan kan je er bij Verasol voor kiezen om de producten helemaal zelf te monteren. Ben je eerder zoals ik en laat je het liever voor je doen? Geen probleem! Je kan de montage door de vaklieden van Verasol laten doen, en je kan zelfs op hun service rekenen om naar je thuis te komen om in te meten zodat alles klopt. Ook maatwerk schrikt hen niet af, dus zelfs als je op zoek bent naar iets speciaals ben je aan het juiste adres.

En wat denk jij? Zie jij jezelf al zitten in een veranda of tuinkamer?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.