Outfit: Full Black Fitt

Fitt check! Vandaag toon ik je mijn nieuwste outfit van Fittwear. Ik koos deze keer voor een volledig zwarte look. Hoewel ik een leuk kleurtje zeker kan waarderen, is zwart toch een musthave – en al helemaal om in te gaan sporten.

Outfit: Full Black Fitt

Outfit: Full Black Fitt

Outfit: Full Black Fitt

Outfit: Full Black Fitt

Als ik ga sporten vind ik het belangrijk dat ik iets kan dragen dat comfortabel is, en dat goed blijft zitten. Tot nu toe zijn alle leggings die ik van Fitt heb gedragen volledig squatproof, en ook deze keer is het weer helemaal in orde!

Ik koos deze keer voor een volledig zwarte look. Ik draag de Flawless High Waist Pocket Legging in zwart. Nooit doorzichtig, maar wel heel stevig zonder oncomfortabel te zijn. De taille is hoog en zit perfect in mijn middel zonder te hard af te tekenen. De legging doet mijn benen er lang uitzien, en da’s voor mij altijd een plus. Maar het allerleukste aan deze legging: hij heeft zakken!

De matchende sportbh kon uiteraard niet ontbreken. Het is de Flawless High Impact bh, gemaakt uit vochtafdrijvende stof (net als de legging, trouwens). Hij geeft ontzettend veel ondersteuning tijdens het lopen en springen, maar voelt niet oncomfortabel aan. Op de achterkant zit een mooi “gevlochten” effect. Ik vind hem heel mooi!

Om toch een beetje meer dekking te geven draag ik ook de Comfort Top Long Sleeve. Hij is – zoals de naam al verklapt – lekker comfortabel en past perfect bij de rest van mijn outfit.

Ken je mijn sneakers nog? Ze zijn al van een paar jaar terug, en ze zijn van Steve Madden. Dit zijn de Match Black sneakers, en die zitten nog steeds zo extreem goed! Het voelt of ik sokken draag, zo comfortabel zijn ze!

Legging: Fitt // Sportbh: Fitt // Top: Fitt // Sneakers: Steve Madden

Welke kleur draag jij om te sporten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.