DailyVita: je dagelijkse vitaminen

Mijn immuunsysteem kon wel een opkikkertje gebruiken. Toen dus mijn DailyVita pakketje op de deurmat viel, was ik uiteraard heel blij. Met DailyVita krijg je elke maand de vitaminen die je nodig hebt, in de juiste dosis. Ik vertel je er vandaag graag meer over!

DailyVita: je dagelijkse vitaminen

Voor slechts €1,33 per dag – dat is waarschijnlijk minder dan je dagelijkse koffie – heb je een volledige voorraad aan vitaminen. Met de supplementen van DailyVita heb je de perfecte aanvulling voor jouw gezonde levensstijl.

Dankzij DailyVita hoef je niet meer na te denken over welke vitaminen je nu moet nemen, en je hoeft er niet meer aan te denken om ze opnieuw te gaan kopen of te bestellen. Dat doen ze allemaal voor jou! Gooi dus al die losse potjes met supplementen waarvan je niet eens weet of ze iets voor je doen maar meteen weg, want DailyVita neemt het met plezier van je over.

DailyVita: je dagelijkse vitaminen

In het pakket zitten 4 verschillende capsules, met in totaal 9 vitaminen en mineralen die essentieel zijn om je weerstand te ondersteunen.

Hierboven zie je de Magnesium, Selenium en Zink capsules.

Magnesium is het “Master Mineraal”, omdat het betrokken is bij meerdere processen in het lichaam. Het is goed voor je spieren en de calciumregulatie in je botten, het houdt je darmen schoon, het balanceert je bloedsuikerspiegel, het optimaliseert je bloedcirculatie en balanceert je bloeddruk, én het helpt bij vermoeidheid, diepere slaap en ontspanning.

Selenium kende ik niet, maar het is “De Verjonger”. Het is een antioxidant dat je lichaam beschermt tegen vrije radicalen en afvalstoffen. Het ondersteunt je immuunsysteem, lever en schildklier, het vertraagt veroudering, het houdt je zenuwstelsel werkend en het ondersteunt je spijsvertering.

Zink is de “Concentratie Booster”, en draagt bij aan normale concentratie, leervermogen en geheugen. Het zorgt voor het behoud van een goede weerstand en stofwisseling, het ondersteunt je spijsvertering en aanmaak van enzymen, het bevordert de gezondheid van je huid en vermindert klachten van eczeem en veroudering.

DailyVita: je dagelijkse vitaminen

Doosje nummer 2 bevat Quercetine, of “De Afvalopruimer”. Het helpt laagwaardige ontstekingen tegen te gaan, het ondersteunt je immuunsysteem, het helpt bij wondgenezing en stimuleert gezonde celdeling, en zorgt voor het behoud van een goede weerstand.

DailyVita: je dagelijkse vitaminen

De volgende is Vitamine C, of de “Immuun Booster”. Vitamine C helpt bij wondgenezing, cel vernieuwing en elimineert afvalstoffen uit je lijf, het gaat rimpels en ouderdomsklachten tegen, het versterkt je aderen, de kleine haarvaten en je hart, het bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, en het draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden.

DailyVita: je dagelijkse vitaminen

Tot slot de capsules met Resveratrol, Vitamine B12, D3 en K2.

Resveratrol is de “Hart Booster”, want het heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten. Verder heeft resveratrol een antibacteriële werking en gaat het schimmels tegen, stimuleert het je mitochondriën en geeft energie, gaat het veroudering tegen, en heeft het ontstekingsremmende eigenschappen.

Vitamine B12 is onze “Energie Booster”. Het helpt klachten van vermoeidheid en depressie te verminderen, het ondersteunt het afweersysteem en helpt bij het voorkomen van ziekten, het is goed voor geheugen en concentratie, het is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen en stabiliseert daarmee o.a. de menstruatievloei en vermindert bloedarmoede. Daarnaast is vitamine B12 nodig voor een goede werking van het zenuwstelsel.

Vitamine D3 is de “Zonnestraal”. Mooi, hé! Vitamine D3 draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem, helpt om je hart en hersenen te beschermen, bevordert de opnamen van calcium, en is goed voor je botten, spieren en weerstand.

Vitamine K2, of de “Balans In Jezelf”, speelt een rol bij de botaanmaak, voor het behoud van sterke botten, heeft een positieve werking op hart- en bloedvaten en draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling.

DailyVita: je dagelijkse vitaminen

Conclusie

Kan jij ook wel een boost gebruiken, maar heb je geen zin om zelf op zoek te gaan naar de juiste vitamines in de juist dosis? Ben jij de vele potjes met allerlei vitamines waarvan je niet eens meer weet wat ze doen beu? Dan is DailyVita iets voor jou. Je krijgt elke maand een maandvoorraad met de ideale combinatie van vitamines en mineralen die je nodig hebt. Het enige dat jij nog moet doen is ze nemen, en je goed voelen!

Bestel nu jouw DailyVita pakket via de website. 

Hoe is het met jouw immuunsysteem?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.