De mooiste juwelen voor de feestdagen!

Ik ben zo iemand die altijd vergeet om juwelen aan te doen, maar met de feestdagen haal ik ze wél met veel aandacht boven. Met een mooi juweel maak je je outfit plots zoveel feestelijker, dus vandaag deel ik een paar van mijn favorieten.

Mijn nieuwe juwelen van Xoo

Goud of zilver?

Oh, wat vind ik dat een moeilijke vraag. Ik ben het zelf niet helemaal eens met: je bent ofwel iemand die goed met goud staat, ofwel iemand die goed met zilver staat. De voorbije jaren zien we dat gouden juwelen de standaard geworden zijn. Een twintigtal jaar geleden was zilver de standaardkleur voor juwelen, maar goud is nu veel vaker gebruikt. Mijn tip: draag wat jij zelf echt mooi vindt. Kijk bijvoorbeeld naar je outfit, en stem je juwelen daarop af.

Met gouden juwelen creëer je een warmere look, en met zilver creëer je een koelere look. Draag je warme tinten zoals geel en bruin, ga dan voor een paar gouden oorknopjes of een gouden armband voor de veiligste optie. Draag je meer blauw en andere koele tinten? Dan zijn zilveren juwelen het veiligst. Maar wil je je koele outfit wat warmte geven? Kies dan zeker voor goud!

Bij een zwarte outfit heb je al helemaal vrij spel: maak je outfit wat warmer met gouden juwelen, en eerder koel met een zilveren juweel. Dat geldt trouwens ook voor andere neutrale kleuren zoals wit, groen en grijs.

Trend: minimal

Uiteraard mag jij een statement stuk dragen als je dat graag wilt, maar dé trend tegenwoordig is om je juwelen heel minimalistisch en fijn te houden. Less is more, zowel in de hoeveelheid juwelen die je draagt als de juwelen op zich. In plaats van én een paar oorbellen, én een ketting, én een ring, én een armband te dragen, kies je best voor een paar oorbellen en een mooie ring. Of draag een mooie 14 karaat gouden collier met een fijne armband erbij.

Laat die chunky stukken even liggen, en kies voor stijlvolle fijne juwelen. Dunne bandjes, minimalistische ontwerpen en een subtiele kleurtoets zijn dé dingen waarbij je kiest voor jouw juwelen voor de feestdagen!

Mijn favorieten

Ik draag zelf eigenlijk altijd gouden juwelen, ik heb maar een paar zilveren stuks in mijn collectie. Hieronder deel ik een paar van de mooiste juwelen!

Wat voor juwelen draag jij het liefst?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.