Outfit: Last Fitt-look of the year

Het is gewoon al volop december, ik kan het bijna niet geloven. Omdat het jaar bijna voorbij is, deel ik vandaag mijn laatste Fitt-look van het jaar (waarschijnlijk, toch). Ik ben niet de sportiefste, en daarom wil ik mezelf graag motiveren om wat meer te sporten met een paar mooie sportlooks!

Outfit: Last Fitt-look of the year

Outfit: Last Fitt-look of the year

Outfit: Last Fitt-look of the year

Outfit: Last Fitt-look of the year

De allereerste outfit van Fitt die ik bestelde, was er eentje uit de Contour-lijn. Toen ging ik voor grijs, en het was meteen mijn favoriete sportoutfit. De afwerking is zo flatterend, dus ik besloot om ook voor de blauwe variant te gaan. Vorige keer koos ik de top met lange mouwen, maar deze keer ging ik voor eentje zonder mouwen.

Ik begin met de legging, want die is echt fantastisch. Heb je mijn vorige outfit uit de Contour-lijn van Fitt gezien? Het was mijn eerste kennismaking met Fitt, en ik was meteen overtuigd. De set zat zo goed, en was zo ongelooflijk flatterend.

Dat is ook zo bij deze legging. Hij heeft een hoge taille die niet afzakt en stevig zit zonder af te tekenen in mijn taille. De legging biedt voldoende ondersteuning en is squat-proof.

De Contour Seamless items zijn verkrijgbaar in deze kleuren:

  • Blauw
  • Petroleumblauw
  • Zilvergrijs
  • Hotpink
  • Olijfgroen
  • Okergeel
  • Zwart
  • Grijs
  • Paars

Ik draag ook de matchende sportbh. Hij heeft verstelbare bandjes en uitneembare padding, en biedt voor mij genoeg ondersteuning. Het is geen superstevige sportbh voor als je veel gaat springen, enzo, maar voor een basic workout is hij zeker prima! En hij ziet er mooi uit, dus ik ben enthousiast.

Legging: Fitt // Sportbh: Fitt // Sneakers: Vanharen

Ga jij nog sporten voor de feestdagen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.