Outfit: Casual Glam

Onlangs leerde ik Me & Martin kennen, een webshop die in 2020 is gestart, en waar je de nieuwste trends kan vinden. Er is een hele hoop mooie items te vinden, dus ik heb snel mijn bestelling geplaatst en vandaag toon ik je mijn favoriete outfit uit het pakket! 

Outfit: Casual Glam

Outfit: Casual Glam

Outfit: Casual Glam

Outfit: Casual Glam

Ik kwam dit wikkeltopje met glitters tegen, en ik vond het zo leuk dat ik hem meteen in mijn winkelmandje gooide. Het is een heel flatterend model dat gemakkelijk te combineren is dankzij de kleur. Het is een beige-roze tint die goed bij wit past, maar ook bij felle kleuren. Het is ook een item dat je zowel casual kan dragen, als voor een feest!

Ik besloot om de wikkeltop deze keer te combineren met een witte broek met wijde pijpen. Witte broeken zijn altijd leuk, vind ik, want ze geven een hele nette look. De combinatie van de geklede witte broek met het glitterige topje heeft iets casual maar toch glamoureus. De broek is wel nogal lang voor mijn korte beentjes, dus ik moet een paar hakken dragen. Niet dat ik dat erg vind, want die combinatie doet het lijken of mijn benen superlang zijn.

Van mijn laarsjes zie je bijna niets, maar het is een basic paar enkellaarsjes met een rits van Dune London.

Mijn tasje, tot slot, is er ook eentje van Me & Martin. Ze hebben een aantal leuke accessoires, en zelfs schoenen.

Top: Me & Martin // Broek: Me & Martin // Laarsjes: Dune London

Wat vind jij van mijn outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.