Outfit: Baby Blue

Soms word je verliefd op een stof, en wil je daar een hele outfit rond creëren. Dat gebeurde bij mij onlangs met een bouclé chanelletje in het lichtblauw. We besloten om voor een verlengde blazer te gaan, en ik draag er een simpel blauw jurkje en mijn beige laarzen bij. 

Outfit: Baby Blue

Outfit: Baby Blue

Outfit: Baby Blue

Outfit: Baby Blue

Outfit: Baby Blue

Outfit: Baby Blue

De blazer is een vrij basic model, maar door de stof wordt het stuk naar een hoger niveau getild. Textuur in de stof geeft altijd een stijlvol effect, zonder dat je er iets heel speciaals mee moet doen. Het is ook een blazer die je gemakkelijk kan dragen op een jeans voor een casual look. De stof is een bouclé chanel-stof, met een klein beetje zilveren glitter.

Ik koos voor een jurkje in een blauwtint die dichtbij de kleur van de blazer ligt. Om een outfit te creëren die ik ook zou kunnen dragen als het koud is, ging ik voor een sweaterstof die langs de binnenkant geruwd is, en dus heerlijk zacht. Doordat hij vanbinnen een beetje fluffy is, isoleert de stof heel goed en heb je het lekker warm. Een joggingstof maakt een kledingstuk altijd wat relaxter, en dat vind ik perfect passen bij de wat nettere blazer. Oh ja, de stof heeft ook een GOTS-label, en dat betekent in het kort dat de textielvezels afkomstig zijn uit biologische landbouw. Klik hier om meer te lezen over het GOTS-label. 

Bij een jurk draag ik tegenwoordig het liefst een paar laarzen. Die houden mijn benen warm zonder dat ik per se een panty aan moet. Een klein stukje been vind ik wel gepast, en zo is het ook niet overdreven koud als ik buiten ben. Mijn laarzen zijn van Stradivarius. Het zijn verlengde chelsea boots, en ze doen me heel erg denken aan regenlaarzen (op een goede manier, haha). Doordat ze vrij chunky zijn voegen ze structuur toe aan mijn outfit, en ze maken het geheel net iets stoerder.

Ik heb altijd superveel bij, dus een grote handtas is vaak een echte must. Deze witte shopper is van Princely Londen, en al heel lang een favoriet. Ze hebben deze shopper tegenwoordig is maar liefst 17 verschillende kleuren. Ik wil ze allemaal!

Stof blazer: Stoffe & Koffe // Stof jurk: Stoffe & Koffe // Laarzen: Stradivarius // Tas: Princely London

Wat vind jij van mijn handgemaakte outfit?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.