10 minuten per dag sporten met DISQ

DISQ daagde mij uit om deel te nemen aan hun workout programma met het DISQ fitnesapparaat. In het kort: je draagt de DISQ om je middel tijdens het sporten, en dankzij de DISQ Club weet je elke dag perfect wat je moet doen. En het leukste: het duurt maar 10 minuten per dag!

10 minuten per dag sporten met Disq

Ik ben niet echt heel sportief, en de meeste sporten hou ik dan ook niet zo goed vol. Toen DISQ mij vroeg of ik het eens op hun manier wilde proberen, was ik wel geïnteresseerd. 10 minuten per dag? Dat houdt zelfs iemand als ik vol! En jawel, hoor, ondertussen zijn we al een week ver en elke dag heb ik braaf mijn workout gedaan.

Het apparaat

Het begint allemaal met het DISQ apparaat. Ik moest even zoeken in het begin, maar eigenlijk is het heel simpel. Je draagt de riem om je heupen, en je draagt ook aan elke voet een riempje. Op de foto hieronder kan je het goed zien. In de riem zitten schijven die ronddraaien en weerstand bieden. Daardoor wordt jouw workout zwaarder naargelang wat je zelf nodig hebt. Aan de zijkant kan je de zwaarte instellen. Ik ben voorlopig op het lichtste gestart, dat is voor mij best al genoeg.

10 minuten per dag sporten met Disq

Het programma

Als je je inschrijft bij DISQ Club kan je elke dag een workout in je mailbox verwachten. En daar hoef je echt niet bang voor te zijn, want het zijn workouts van 10 minuten. Ze zijn echt goed te doen, en zelfs heel leuk.

De combinatie van het apparaat met de korte, intensieve workouts, zorgt ervoor dat je je snel fitter voelt. Ik voelde me meteen fitter na de eerste workout (dat was misschien enkel een gevoel, maar toch) en een week later voelt het nog steeds goed. Het grootste voordeel is dat je de workouts gemakkelijk thuis kan doen, en dat je ze gemakkelijk kan volhouden omdat ze zo kort zijn.

Wil jij ook starten met sporten met DISQ?

Dan heb ik leuk nieuws: in januari kan je voor slechts €34,95 per maand sporten met de DISQ als je kiest voor een jaarabonnement. Voor dat bedrag krijg je:

  • Gratis DISQ-apparatuur t.w.v. € 199,- (ná 12 maanden is de DISQ jouw eigendom).
  • Een introductievideo voor het gebruik van de DISQ.
  • De 21-Days Challenge.
  • Elke dag een nieuwe en effectieve workout van 10 minuten.
  • Online support van onze personal trainers.
  • Toegang tot de DISQ Online Gym (met extra workouts en challenges).
  • Bonus: het DISQ voedings- en recepten e-book.

Doe je met mij mee? Klik dan hier om meteen naar de website van DISQ te gaan! 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.