Deze overhemden zou ik dragen als ik een man was

Ik hou ervan om vrouw te zijn, maar soms fantaseer ik wel eens over hoe het zou zijn om een man te zijn. Eén ding is zeker: ik zou echt een stijlvolle man zijn. Mijn stijl zou redelijk basic zijn, met klassieke silhouetten, maar ik zou vaak een opvallend stuk dragen met een felle kleur of een gewaagde print. Deze overhemden zou ik dragen als ik een man was.

De mannen in mijn leven hebben over het algemeen een heel neutrale kledingstijl. Enkel mijn vader durft al eens iets opvallends te dragen. Hij kiest dan voor een casual overhemd met een coole, kleurrijke print, en ik vind het fantastisch. Mijn broer, mijn vriend en mijn schoonbroer, echter, vinden dat ze al iets gewaagd dragen als ze voor donkergroen gaan in plaats van zwart, grijs of donkerblauw. Dat vind ik super jammer, want als ik hen zou mogen stylen zou ik hen een paar stukken geven die hun looks nét iets persoonlijker zouden maken. Zonder overdreven te zijn, natuurlijk.

Ik zou dan gaan voor een jacquard blazer met een donkere kleur en een grote print, die ik dan combineer met mijn neutrale stukken. Of zoals wat ik vandaag wil delen: een chino of een jeans met een opvallend overhemd. Dit zijn de overhemden die ik sowieso in mijn kast zou hebben als ik een man zou zijn!

1. Society print

Het blijft een heel stijlvol motief, een print met kettingen. Dit hemd zou ik dragen omdat het een heel luxueus effect geeft dankzij de print én de kleurencombinatie.

2. Barok

Iets neutraler is dit donkerblauw hemd met een klein barok motief. Het is nét wat interessanter dan een effen blauw hemd, zonder te hard op te vallen.

3. Paisley

Ik hou van paisley, en al helemaal van de kleurencombo van dit hemd. Het heeft iets super nostalgisch, want de kleuren doen mij keihard denken aan de jaren ’90.

4. Contrastbeleg

Als je nog niet helemaal all the way wil gaan, is dit hemd misschien iets voor jou. Het is een effen bruin hemd, maar het beleg is geruit in een contrasterende kleur.

5. Kleur en print

Deze is de meest opvallende in het rijtje. Dit is het overhemd dat ik zou dragen op dagen dat ik écht een statement wil maken.

6. Verf

Om mijn creatieve kant in de verf te zetten, zou dit overhemd zeker in mijn kleerkast kunnen hangen. Ook al ben ik geen schilder, ik vind het toch heel mooi van kleuren en print.

7. Kat

Als ik kleren zie met zwarte katten, dan moet ik die hebben. Mijn kat Simba is de allerliefste kat in de wereld, dus ik draag hem graag op mijn outfit. Dit hemd heeft een redelijk kleine print, die van op een afstand niet meteen opvalt. Dit is mijn favoriet!

8. Met de fiets

Ik koos dit hemd omdat ik best van fietsen hou, maar ook omdat ik de kleuren heel mooi vind. Het heeft iets jaren ’70, en daar ben ik nogal fan van de laatste tijd!

Zou jij deze hemden dragen?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.