Outfit: Imagin

Ik zit nu al bijna een jaar in het bestuur van de lokale handelsvereniging van mijn gemeente. Schoten is een geweldige gemeente om te gaan shoppen, eten, drinken en meer. En dat deed ik vorig weekend: ik ben nog eens gaan shoppen in de Paalstraat. Vandaag draag ik een supermooie outfit uit de winkel Imagin. 

Outfit: Imagine

Outfit: Imagine

Outfit: Imagine

Outfit: Imagine

Outfit: Imagine

Outfit: Imagine

Outfit: Imagine

Outfit: Imagine

Schoten, mijn prachtige gemeente, heeft ontzettend veel te bieden. In het centrum – en ook daarrond – vind je de mooiste boetieks. Je vindt er iets voor elke stijl en ieders budget. Als je dus nog eens wil gaan winkelen, kies dan eens niet voor de drukke plaatsen zoals de Meir in Antwerpen of het shoppingcentrum in Wijnegem. In Schoten kan perfect een dagje doorbrengen in alle rustigheid, en uiteraard zijn er voldoende plekjes waar je even kan uitrusten en iets drinken.

Omdat ik zo trots ben op mijn gemeente, en jullie graag wil overtuigen van alles wat ik erover vertel, deel ik vandaag een outfitje dat ik vorig weekend vond in een van de winkels in het centrum.

Ik liet mijn vriend de winkel kiezen op basis van de etalage, en hij koos voor de winkel Imagin. Een goede keuze, vind ik, want elke keer als ik er binnen ga vind ik wel iets dat ik mooi vind. En dat was deze keer ook het geval: ik vond een broek met een supercoole print waar ik meteen verliefd op was. Hij was er in een aantal verschillende kleurtjes en prints, en eigenlijk wilde ik ze allemaal nemen, haha! Nikola zei dat ik er ééntje moest kiezen, dus ik koos voor die met een kleine print met blauw en oranje en een heel klein beetje glitter.

Het model is heel flatterend. De broek past perfect en is comfortabel. Ik word helemaal vrolijk van de kleuren, en daardoor weet ik zeker dat ik deze broek heel vaak zal dragen.

Ik vroeg in de winkel ook welke trui ik erbij zou combineren, en de keuze viel op een feloranje truitje. Hij is een beetje oversized en de kleur is knallend. Deze trui is ook een item waarvan ik weet dat ik hem veel ga dragen, want het is een comfortabel stuk dat toch veel frisheid kan brengen. Ook prima te combineren met een jeans of over een hemd.

Om mijn pols zie je ook een nieuw horloge schitteren. Ik draag bijna altijd de horloges van Danish Design. Ze zijn zo mooi en stijlvol, en ook deze uit de nieuwe lijn is een instant favourite. Onlangs lanceerden ze de Nostalgi 1988 lijn, met zes horloges waarvan ik er maar liefst 2 van heb gekregen. De collectie is een ode aan 1988, het jaar waarin Danish Design ontstond. Hier draag ik het Burgundy Link horloge. Het is een gouden link horloge met een bordeaux wijzerplaat. Een prachtig en tijdloos model.

Mijn sneakers zijn van Pull & Bear, en bestelde ik via ASOS. Het werd gewoon weer eens tijd voor een clean paar witte sneakers, en deze zijn prima om bij elke outfit te dragen.

Op de foto’s zie je trouwens nog een van de troeven van Schoten: de Schotense vaart is een heerlijk plekje om te relaxen en te wandelen. Je vindt de vaart op zo’n 2 minuutjes wandelen van het centrum. Een aanrader!

Trui: Imagin // Broek: Imagin // Horloge: Danish Design // Sneakers: Pull and Bear

Ben jij al eens komen winkelen in Schoten?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.