Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Ik draag niet vaak valse wimpers. Om een of andere reden ziet het er bij mij nooit goed uit, en ik heb het geluk om van mezelf al best lange wimpers te hebben. Maar zo nu en dan wil ik een klein beetje extra, en onlangs kreeg ik een pakketje met producten van Eylure opgestuurd, dus ik gaf het een kans!

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Ik ken Eylure al wel langer, hun assortiment is erg groot, maar volgens mij zijn ze vooral bekend om hun valse wimpers. Hun focus ligt op wimpers en wenkbrauwen, en je hebt ze hoogstwaarschijnlijk al voorbij zien komen want hun wimpers zijn razend populair.

Ik kreeg er een paar opgestuurd, en ik wilde ze heel graag uitproberen. In dit artikel ga ik, een valse-wimper-beginner, vertellen wat ik over volgende producten vind:

  • Line & Lash Adhesive Eyeliner Black
  • Line & Lash Adhesive Eyeliner Clear
  • Luxe 3D Aurora Lashes
  • Luxe 3D Tiffany Lashes
  • Pro Magnetic Fluttery Light 7
  • Pro Magnetic Fluttery Light 117
  • Lash Applicator
  • Lash Curler

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Kleine disclaimer: ik weet niet veel over nepwimpers. Ik vind ze altijd heel mooi staan bij Instagrammers, maar zelf ben ik er nooit echt mee begonnen.

Hierboven zie je de Luxe 3D wimpers, links zie je Tiffany en rechts zie je Aurora. De Luxe 3D lijn bestaat uit wimpers die een luxueus en driedimensionaal effect geven. Niet zomaar één rijtje wimperhaartjes maar een volle wimperset.

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Laten we beginnen met deze opvallende Tiffany wimpers. Ik word al blij als ik ze zo in hun doosje zie. Ze hebben een transparant bandje, want tussen de groepjes wimpers zie je een soort van gaatjes. Ik denk dat dat zorgt voor een natuurlijk effect op de wimperlijn. Tiffany is heel vol en dramatisch, en de haartjes zijn wat langer in de buitenste hoek.

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Aurora is een stuk minder vol, maar door de haartjes die verschillende richtingen op wijzen krijg je wel een zacht en natuurlijk effect. De wimpers zijn heel lang, en voelen licht aan op je ogen.

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Hierboven zie je twee sets met Pro Magnetic wimpers. Een innovatief systeem met een magnetische eyeliner waar je de wimpers tegen plakt.

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Dit zijn de Fluttery Light 117 wimpers. Ze zijn redelijk licht maar toch lang en vol. Er zitten 5 magneetjes op de wimperband, waardoor ze goed blijven vast zitten. In het doosje zit uiteraard ook een magnetische eyeliner om de wimpers aan vast te kleven.

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Dit is het meest subtiele paar dat erbij zit. De Fluttery Light wimpers nummer 007 zijn ongeveer 3/4 van de lengte van de andere wimpers. Deze wimpers zijn ook met een magnetische eyeliner aan te brengen.

Deze laatste set vind ik zelf misschien wel het meest interessant. Ik draag nooit nepwimpers dus dit lijkt me een neutraal paar om mee te beginnen.

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Een handig hulpje om je nepwimpers mee aan te brengen? De Line & Lash Eyeliners breng je boven je wimperrand aan als een gewone eyeliner, en je kleeft er elke nepwimper gewoon aan vast. Een handig idee in een vertrouwde verpakking. Ik ben redelijk goed met eyeliners, dus dit vind ik een heel fijn product. Hij bestaat in het zwart en ook in een transparante variant.

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Nog twee handige hulpjes zijn de wimperkruller – die kennen we ondertussen allemaal wel, denk ik – en de Lash Applicator waarmee je gemakkelijk de wimpers kan aanbrengen. Ik gebruikte altijd een pincet, maar dit is een stuk handiger (en minder scherp).

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Hierboven draag ik de Fluttery Light Pro Magnetic Lashes nummer 007. Ik heb eerst de magnetische eyeliner aangebracht en dan de wimpers er zachtjes tegen laten vallen. Het is even zoeken met de magneetjes, maar voor mij is het best een handig systeem.

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Op de foto hierboven draag ik diezelfde Fluttery Light nummer 007 wimpers. Ze geven een mooi en verlengend effect aan mijn wimpers, zonder meteen te hard op te vallen. Ik ben fan!

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Hierboven heb ik de Fluttery Light wimpers nummer 117 aan. Ze geven een wat meer glamoureus effect, dat is ideaal voor een feestje!

Conclusie

De magnetische wimpers vind ik echt heel fijn in gebruik. Ik ben geen held in het aanbrengen van valse wimpers, en daarom laat ik ze vaak in de kast liggen. Ik zie mezelf de Pro Magnetic wimpers zeker dragen voor een feestje. De Luxe 3D lashes heb ik nog niet uitgeprobeerd (ik weet niet of ik het aan durf) maar zodra de coronamaatregelen wat soepeler worden en we weer naar leuke evenementen kunnen gaan, haal ik ze zeker nog eens boven om te experimenteren. Beloofd!

De producten van Eylure zijn verkrijgbaar bij de drogist. 

Draag jij soms nepwimpers?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.