Outfit: Antwerp

Ik vond dat het tijd was dat mijn vriend een nieuwe trui zou kopen. Sorry, maar het was gewoon tijd. Ik sleurde hem dus mee naar de winkelstraat in Schoten, waar we wonen, en we stapten een van de nieuwste winkels binnen met mannenkleding. Hij vond maar liefst 2 nieuwe truien, en onverwachts vond ik er ook eentje! 

Outfit: Antwerp

Outfit: Antwerp

Outfit: Antwerp

Outfit: Antwerp

Mijn vriend zijn oog viel meteen op de coole truien waar in het groot ANTWERP op stond. Ze zijn onderdeel van de collectie van Becks, een merk dat ik zelf nog niet echt kende, maar dat dus heel veel Antwerpen-geïnspireerde items maakt. Het concept is heel simpel, misschien zelfs té simpel, maar ik vind het echt cool. Zelf heb ik ook een aantal jaar in het centrum van Antwerpen gewoond, dus uiteraard sprak de opdruk mij meteen aan. Het merk is ook heel populair bij supporters van de voetbalclub Antwerp, haha. Wij zijn niet echt voetbalfans, dus dat was niet meteen iets waarmee ik het associeerde, maar het is zeker een tof concept.

Nikola koos voor de sweater in gebroken wit, en ik vond het er bij hem zo cool uitzien dat ik er zelf ook even naar ging kijken. Ik koos – om niet hélemaal exact hetzelfde te hebben – voor de hoodie in gebroken wit. Het is ook een mannenmodel, en ik draag maat S, maar het is een model dat je ook perfect kan dragen als je een vrouw bent. Een beetje oversized, dat wel, maar ik vind dat zeker kunnen.

De hoodie die ik koos (en ook de sweater die Nikola koos) zijn exclusief gemaakt voor Maurice Men’s Fashion in Schoten. Er zijn een aantal kleuren die bij de standaardcollectie horen van Becks, maar het gebroken wit die wij het mooiste vonden vind je niet overal. Wil je hem ook? Het adres is Paalstraat 18, 2900 Schoten!

Om mijn pols heb je misschien ook mijn horloge gespot. Als je mijn vorige outfitpost hebt gelezen, had je hem misschien al herkend. Ook dit horloge komt uit de Nostalgi 1988 lijn van Danish Design. Dit is de Midnight Blue Link, en hij is echt prachtig. Hij heeft een donkerblauw bandje en donkerblauwe wijzerplaat. De kleur heeft een prachtige diepte; elke keer als ik ernaar kijk, blijf ik kijken.

Verder is mijn outfit niet heel speciaal. Ik draag een skinny jeans die ik al langer heb van River Island, en mijn sneakers van Pull and Bear.

Hoodie: Maurice // Horloge: Danish Design // Jeans: River Island // Sneakers: Pull and Bear

Wat vind jij van mijn nieuwe hoodie?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.