Outfit: Galentine

Op 13 februari vieren we Galentine’s Day. Het is een reactie op de klassieke Valentijnsdag, waarop we de liefde voor onze partner vieren. Met Galentine’s Day gaat het daarentegen helemaal over het vieren van je vriendinnen. MyJewellery vroeg me om die dag nog eens aan te kondigen, dus bij deze: binnen 3 dagen is het zover. 

Outfit: Galentine

Outfit: Galentine

Outfit: Galentine

Ik mocht een aantal dingen uitkiezen die leuk zijn om als cadeau te geven (of te krijgen) en ik koos dus wat uit. Mijn keuze viel op een kettinkje met een sleuteltje, een paar oorbellen met mijn initiaal, en mijn felroze truitje.

Laat me beginnen met mijn fuchsia truitje. Fuchsia is een echte trendkleur, en ik ben fan. Het is zo’n kleur waar je instant happy van wordt. De laatste tijd ben ik vaker kleur aan het dragen, omdat ik echt voel dat mijn humeur daar positief door beïnvloed wordt.

Om mijn nek hangt een kettinkje met een sleuteltje. Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om die alleen te dragen, of om hem te combineren met een ketting met een slotje. Het is een persoonlijk juweeltje dat er ook nog eens heel schattig uitziet.

Ik draag ook een paar oorbellen met de letter S in. Het zijn kleine ringetjes met een ringetje waar een initiaal in staat. De allerleukste cadeaus zijn namelijk het allerleukst!

Mijn broek is er eentje die ik in de sale bestelde bij H&M, en ik draag mijn witte sneakers van Pull & Bear.

Trui: My Jewellery // Ketting: My Jewellery // Oorbellen: My Jewellery // Broek: H&M // Sneakers: Pull & Bear

Ga jij Galentine’s Day vieren?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.