Nannic Walking Hand Spa

Wist je dat je handen je leeftijd kunnen verraden? Je handen komen in aanraking met heel wat verschillende stressfactoren, dus ze verdienen het zeker om wat extra verzorgd te worden. Met de Walking Hand Spa Luxury Box geef je je handen een volledige verzorging. Ik vertel je er alles over! Nannic Walking Hand Spa Het Handbook van Nannic bevat alles wat je nodig hebt voor een echte spa-beleving bij je thuis. De producten zijn geschikt voor mannen, vrouwen, jong, oud, voor iedereen! Met The Walking Hand Spa breng je je handen snel terug in optimale conditie. Op de website van Nannic vind je heel wat informatie, dus ga zeker eens een kijkje nemen.  Nannic Walking Hand Spa In de Handbook Luxury Box van Nannic zitten drie producten waarmee je je handen kan reinigen, en intensief kan verzorgen. De drie producten zijn de Nourishing Cleansing Foam, het Ultra Repairing Hand Serum, en de biologisch afbreekbare nitril handschoenen. Nannic Walking Hand Spa Stap 1 is om je handen een diepe, maar milde reiniging te bieden. Het is een bijzonder mild schuim met vier actieve substanties waarmee jij je handen diep reinigt maar ze niet uitdroogt. Het schuim bestaat eigenlijk uit twee categorieën aan ingrediënten: de wassende stoffen en de verzorgende stoffen. Je gebruikt hem gewoon zoals een normale hand-was, en hij voelt heerlijk zacht op de huid. Nannic Walking Hand Spa Na het reinigen kan je het Ultra Repairing Hand Serum gebruiken om het handoppervlak snel te herstellen. Het serum is extreem voedend en herstellend, werkt tegen huidveroudering, en voelt zijdezacht en niet-vettig aan. Je kan het serum op zich gebruiken door het aan te brengen als een handcrème, maar om écht een diepe verzorging te krijgen maak je er een handmasker van. Breng het serum aan op je handen en trek meteen daarna de nitril handschoenen aan. Hou ze 30 minuten aan en als je de handschoenen dan uittrekt voelen je handen superzacht aan. Ik heb het natuurlijk getest (ik heb heel vaak last van droge handen) en ik ben fan. Vaak is een gewone handcrème net niet genoeg voor mijn handen, maar na een halfuurtje met het Ultra Repairing Hand Serum voelen mijn handen écht beter aan. Ik probeer minstens 1 keer per week het serum te gebruiken in combinatie met de handschoenen, en als mijn handen droog aanvoelen doe ik nog een extra halfuurtje erbij. Heerlijk! Nannic Walking Hand Spa

Conclusie

Vind jij dat je handen wel wat extra verzorging verdienen, of voel jij dat een simpele handzeep en handcrème niet helemaal het resultaat bieden dat je handen nodig hebben? Dan moet je de Walkig Hand Spa van Nannic proberen. De Nourishing Cleansing Foam reinigt diep zonder je handen uit te drogen, en met het Ultra Repairing Hand Serum maak je er een echte spa-ervaring van en krijg je zijdezachte handen die diep gevoed zijn. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Nannic!
Verzorg jij je handen goed?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al?  Facebook Instagram Twitter YouTube Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.