Outfit: Ursula jurk

Hey, hier ben ik weer in een handgenaaid outfitje. De nieuwe collectie is voor een groot deel binnengekomen in mijn stoffenwinkel, en er was er eentje die meteen mijn hart had gestolen. Ik draag vandaag een Ursula jurk uit La Maison Victor in de mooiste bloemenstof ooit. 

Outfit: Ursula jurk

Outfit: Ursula jurk

Outfit: Ursula jurk

Outfit: Ursula jurk

Outfit: Ursula jurk

Outfit: Ursula jurk

Oké, je moet toegeven dat als je dit stofje zou zien liggen, dat je er meteen iets in zou willen maken. Ik koos voor de Ursula jurk (wat een naam, hé) uit de La Maison Victor. Het is zo’n lekker losse blouse jurk waar je je heerlijk vrij in voelt. Ik moet wel meteen ook erbij vermelden: ik draag op de foto’s de jurk in maatje 30 (dus XXXS) want dat is de allerkleinste maat van het patroon, en dan nog is hij redelijk oversized. Mijn advies is dus om zeker twee maten kleiner te nemen dan je normaal zou doen.

De stof is een fijne, 100% viscose. Het is een natuurlijke vezel, wat betekent dat het luchtig aanvoelt en niet slecht begint te ruiken als je erin zweet. Natuurlijke vezels zijn ook wat zachter voor de huid. De stof kreukt bijna niet, en als hij al kreukt zie je daar bijna niets van dankzij de kleine print.

Het vestje was een idee van Greet, een fantastische stylist die ook naaicursus volgt bij Stoffe & Koffe. Ik ben superblij dat ik haar heb leren kennen, want zij weet alles over stijl! Zij gaf de tip van een gebreide bodywarmer, en ik moet zeggen dat ik er zelf nooit zou zijn opgekomen, maar het resultaat is inderdaad echt leuk. Voor deze body gebruikten we het patroon Irma Bodywarmer van Fibre Mood. Het is een patroon waarbij je niet meteen zou denken aan een gebreide stof, maar geef toe: dit staat superleuk!

Mijn horloge is van Danish Design (wat had je anders gedacht?) maar ik moet er nog wat linkjes tussenuit halen want het bandje is wat te breed, hihi.

Ik draag een paar canvas sneakers met gekleurde zolen. Deze vond ik tweedehands op Vinted!

Stof jurk: Stoffe & Koffe // Patroon jurk: Ursula La Maison Victor // Stof buitenkant gilet: Stoffe & Koffe // Stof binnenkant gilet: Stoffe & Koffe // Patroon gilet: Irma Fibre Mood // Horloge: Danish Design // Sneakers: Vinted

Wat vind jij van mijn jurkje?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.