Outfit: Walking on Gold

In de winkelstraat van Schoten, op een paar meter van mijn eigen stoffenwinkel, is er een schoenenwinkel. Niet zomaar één, want Scalini is misschien wel dé schoenenwinkel van Schoten. Ik wou onlangs een nieuw paar sneakers, en dus was er maar 1 adres. Bij Scalini vond ik een paar opvallende sneakers van Liu Jo. 

Outfit: Walking on Gold

Outfit: Walking on Gold

Outfit: Walking on Gold

Outfit: Walking on Gold

Een hele tijd geleden al (ik denk zelfs vorig jaar ofzo) kocht ik op Vinted een tweedehands catsuit. Ik wou er al langer eentje, en liefst een met een toffe print, maar deze zwarte catsuit leek me een mooie basic. Ik had om eerlijk te zijn verwacht dat ik het heel vaak zou kunnen dragen omdat het zo’n simpel model is, maar eigenlijk is het er nog niet van gekomen.

Maar omdat ik deze sneakers alle aandacht wilde geven, was het dus eindelijk tijd om mijn zwarte catsuit aan te trekken. Ik voel mij een echte superheld, in mijn zwart pakje en goud aan mijn voeten!

Zoals ik al zei, is mijn catsuit van Vinted. Ik shop heel graag tweedehands, en heb er echt veel positieve ervaringen mee. Door pre-loved te kopen, bespaar je niet alleen geld, maar kan je ook unieke stukken scoren én belast je het milieu een pak minder dan wanneer je fast fashion zou kopen. Grote fan, dus, en deze catsuit zat me als gegoten en was nog helemaal nieuw. Er zat geen label in, dus vraag me niet van waar hij komt, maar ik ben zeker dat je een gelijkaardig stuk online gemakkelijk vindt.

Mijn sneakers kocht ik bij Scalini, een lokale winkel in Schoten met prachtige merken zoals Guess, Cycleur de Luxe, Michael Kors, en Liu Jo. Van dat laatste merk paste ik een aantal coole statement sneakers, en uiteindelijk viel mijn keuze op dit witte paar met een dikke grijze zool en gouden details. Ik vind ze fantastisch!

Verder draag ik eigenlijk niets, dat is het voordeel van een jump- of catsuit: met één kledingstuk ben je helemaal gekleed. Easy peasy lemon squeezy.

Catsuit: Vinted // Sneakers: Scalini

Wat vind jij van mijn sneakers? Heb ik goed gekozen?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.