Op mijn wishlist: Glamping in Recreatiepark de Leistert

Sinds de pandemie begon, heb ik eigenlijk echt weinig leuke dingen gedaan. Dit jaar wil ik dat dat anders wordt. Omdat nu ook de maatregelen stilaan soepeler worden, begin ik alvast met plannen maken. En in mijn zoektocht naar toffe dingen vond ik Recreatiepark de Leistert, en die tip wilde ik toch even met jullie delen. 

In Limburg in België ben ik al een paar keer geweest. Het is een provincie met superveel mooie plekken waar veel te doen is. Maar in Nederlands Limburg bleek er toen ik aan het rondkijken was ook heel veel moois te zijn. Ik besloot eens te kijken welke vakantieparken Limburg te bieden heeft. Ik stuitte op Recreatiepark de Leistert, een park met bungalows, een camping, vakantieboerderijtjes en meer. Het behoort zelfs tot de mooiste campings van Nederland én zelfs Europa.

Het maakt niet uit of je liever wil relaxen, de avonturier wil uithangen, of allebei. Er zijn tal van leuke activiteiten zoals adventure golf, een buitengolfslagbad, fietsverhuur, een bowlingbaan, een subtropisch zwembad en nog veel meer. Bovendien zijn er veel restaurants waar je de hele dag door terecht kan. Het is de perfecte plek om te relaxen en je te amuseren, en het is ook de ideale plaats om met kinderen je vakantie door te brengen. Misschien neem ik mijn nichtje wel eens mee!

Op mijn wishlist: Glamping in Recreatiepark de Leistert

Voor je overnachting heb je ontzettend veel keuze. Er is voor ieder wat wils: wil je graag back to basics en neem je je eigen tent mee? Dat kan helemaal! Ben je toch op zoek naar wat meer luxe, dan kan je terecht in een van de vele bungalows. Ook origineel is de cabin waarin je met 2 personen kan overnachten. Klinkt dat eigenlijk allemaal wel leuk, en wil je een combinatie van alles? Kies dan voor glamping! Ik heb het gevoel dat het hippe “glamping” Nederland helemaal in de ban zal houden komende lente en zomer. Glamping is de ideale combinatie van het kampeergevoel en de nodige luxe.

Op mijn wishlist: Glamping in Recreatiepark de Leistert

Als je kiest voor glamping, kan je bij Recreatiepark de Leistert kiezen of je je eigen kampeermiddel meebrengt. Zet je tent op en krijg je eigen privé-sanitair, en als je wilt zelfs mét infraroodcabine. Je hebt dan je eigen douche, toilet en vaatwasser. Als dat geen luxe is. Heb je geen zin om je eigen tent mee te nemen en op te zetten? Kies dan voor de glamping-tent van de Leistert. Je kan er met 5 personen in verblijven, en er staan bedden in, en een keukenblok. Eigenlijk krijg je alle voordelen van kamperen, zonder de nadelen erbij te hebben.

Op mijn wishlist: Glamping in Recreatiepark de Leistert

 

Liever geen tent? Geen probleem! Overnacht in de 4-persoons Lodge van de Leistert. Zo heb je zelfs verwarming tijdens je kampeervakantie! Dit is echt kamperen met een gouden randje. Je krijgt een flatscreen tv, een Senseo-apparaat, een koelkast, … Alles wat je nodig hebt voor een luxe vakantie, die toch het gevoel van buiten kamperen geeft. Ik zie mezelf al zitten, op het terrasje, terwijl mijn vriend aan de barbecue staat. Oh, wat kijk ik ernaar uit!

En jij? Wat zou jij kiezen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.