Outfit: Print print

Ik hou ervan om een broek en top in dezelfde print te dragen. Het geeft altijd zo’n speelse look, en zeker als er een opvallende print op staat. Vandaag is dat het geval, in weer een zelfgenaaide outfit! 

Outfit: Print print

Outfit: Print print

Outfit: Print print

Outfit: Print print

Outfit: Print print

Het is waarschijnlijk niet iedereens cup of tea, maar ik word hélemaal blij van deze outfit. Ik vind het moeilijk om te zeggen waarom, maar matching outfits maken mij blij. Dit keer koos ik een stof uit waar ik zelf meteen fan van was. Het is een speciale print met abstracte vormen, en kleuren die mij aan de jaren ’70 doen denken.

Voor de stof koos ik een viscosemix waar goed wat stretch in zit. Hij is heerlijk zacht, dus ideaal voor dit soort casual outfits.

De top is gebaseerd op de Tilda top van La Maison Victor. De mouwen zijn langer gemaakt, en de top is korter gemaakt voor een cropped effect.

Mijn broek is gebaseerd op de Metta broek, maar de pijpen zijn los gelaten en opnieuw een beetje korter gemaakt.

Ik draag een horloge van Danish Design (wat had je verwacht?) uit de Nostalgi 1988 lijn.

Mijn sneakers zijn van Pull and Bear.

Stof: Stoffe & Koffe // Top: Tilda top La Maison Victor // Broek: Metta broek La Maison Victor // Horloge: Danish Design // Sneakers: Pull and Bear

Draag jij soms matchende outfits?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.