Collistar Silk Effect Bronzing Powder

Een goede bronzer is echt onmisbaar in mijn make-up routine. Met een beetje bronzer kan je warmte én diepte toevoegen in je gezicht. De nieuwe Collistar Silk Effect Bronzing Powders brengen de kleur van de zon op je huid, en vandaag vertel ik je er alles over!

Collistar Silk Effect Bronzing Powder

Collistar is een heel mooi merk. Ik heb al een paar keer iets van Collistar uitgeprobeerd, en ben steeds enthousiast! Het merk heeft twee grote waarden: Italianiteit en wetenschappelijke kern. Zo combineert Collistar de charme van Italiaanse stijl, en de effectiviteit gebaseerd op de wetenschap.

Collistar Silk Effect Bronzing Powder

De Collistar Silk Effect Bronzing Powders zijn vernieuwd, met een nieuwe formule en verpakking, met een reeks inclusieve tinten.

De verpakking is ook een stuk duurzamer: de poederdoos is gemaakt van gerecycleerd plastic, het doosje van recycleerbare FSC-papiermix, en je kan een navulling kopen waardoor je de verpakking kan hergebruiken. Fantastisch!

Collistar Silk Effect Bronzing Powder

De Collistar Silk Effect Bronzing Powder is meer dan enkel een bronzer, want hij is ook huidverzorgend. De formule is hydraterend, anti-aging, olievrij, transpiratie-resistent en beschermt tegen blauw licht.

Bovendien is de formule ook veilig, met een gecertificeerd talkpoeder voor kwaliteit en verdraagzaamheid, en de pigmenten hebben een laag nikkelgehalte en een laag gehalte aan zware metalen.

Verder bevat de formule sheaboter en vitamine E, en ook een exclusief actief bestanddeel tegen digitale veroudering en sericine van het Comomeer.

Collistar Silk Effect Bronzing Powder

In totaal zijn er acht tinten, met drie verschillende finishes: mat, glow en shimmer. Ik heb er 7 gekregen om uit te proberen! Van links naar rechts (van donker naar licht) zie je:

  • 1.1 Maldive Matte
  • 2.2 Ipanema Matte
  • 03 Scilla Glow
  • 4.4 Hawaii Matte
  • 05 Malibu Glow
  • 07 Bali Glow
  • 08 Capri Glow

Er is nog 1 tint die donkerder en glanzender is, 09 Cristalli di Sole Shimmer.

Collistar Silk Effect Bronzing Powder

De bronzers zijn op de huid inderdaad zo zacht als ze beloven. Ik heb ze zowel op mijn arm geswatcht als een paar kleuren op mijn gezicht aangebracht, en wauw! Alle tinten zijn mooi gepigmenteerd, zonder overdreven te zijn. Ik krijg nooit vlekken, en kan de bronzer goed opbouwen.

Ik denk dat dit oprecht een van de beste bronzers is die ik ooit heb gebruikt. Mijn favoriete kleur is 05 Malibu Glow, dat is voor mijn huidskleur de perfecte tint, en ik kies altijd voor een glanzende bronzer voor een stralend effect.

Collistar Silk Effect Bronzing Powder

Conclusie

De Collistar Silk Effect Bronzing Powder is een pareltje. De formule is zijdezacht, versmelt prachtig met de huid, en is gemakkelijk op te bouwen. Mijn huid ziet er stralend uit, en ik creëer gemakkelijk diepte. De tinten zijn erg mooi, en ik ben zeker dat je je ideale bronzer er tussen zal vinden!

Collistar Silk Effect Bronzing Powder, € 36,72

Gebruik jij altijd bronzer?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.