Outfit: Opal

De nieuwe editie van Fibre Mood kwam een tijdje geleden binnen in onze winkel, en er was voor mij één patroon dat er meteen uitsprong. Het was de Opal broek, een broek met wijde pijpen in een minimalistisch silhouette. Exact mijn stijl! Ik koos een zwarte jacquard stof uit, en dit is het resultaat. 

Outfit: Opal

Outfit: Opal

Outfit: Opal

Outfit: Opal

Outfit: Opal

De patronen van Fibre Mood hebben altijd iets klassiek, met een romantische en moderne twist. Het is altijd een feest om door het magazine te bladeren en de patronen te ontdekken, maar ook om naar de foto’s te kijken; die zijn altijd prachtig. De Opal broek was meteen mijn favoriet. Het is een broek met een hoge taille, wijde pijpen en de bovenkant zit mooi aanpassend. Een echte musthave die snel in elkaar zit.

Opal is een broek die je met heel wat verschillende stoffen kan maken. Dat vind ik altijd een pluspunt bij patronen: zo kan je er echt van maken wat je wilt. Ik ging op zoek naar de perfecte stof, en ik wist het eigenlijk al snel. Deze zwarte jacquard met bloemen kwam binnen in onze lente- en zomercollectie, en ik vond dat hij op de rol niet sprekend genoeg was. Dit is echt een stof die gedragen moet worden want dan pas zie je de glanzende bloemen in de stof. Ik ben erg blij met het resultaat. Het is een stijlvolle broek met een speelse twist dankzij het jacquard bloemenmotief.

Ik wilde mijn broek combineren met een handgenaaide blouse maar ik had even écht geen zin om die te strijken (oeps, haha) dus koos ik voor een kasjmier aansluitend truitje van Intimissimi. Dit is echt een truitje dat ten eerste enorm zacht en comfortabel is, en dat ten tweede overal bij past. Ik heb het al heel vaak gedragen omdat het zo gemakkelijk combineert en er altijd stijlvol uitziet.

Ik wou eigenlijk gaan voor een paar beige sneakers, maar mijn vriend stelde voor om toch voor een paar pumps te gaan. Hij had gelijk: mijn pumps van Steve Madden maken deze outfit nog beter. Het contrast tussen de wijde broek met de elegante stiletto’s is supermooi. Bedankt, Nikola.

Patroon broek: Fibre Mood // Stof broek: Stoffe & Koffe // Top: Intimissimi // Pumps: Steve Madden

Wat vind jij van mijn broek?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.