Kate Spade New York Sparkle

Vorige week kreeg ik een pakje aan, en de geur had meteen verraden dat het een parfum was. Het was het Kate Spade New York Sparkle parfum, een intens bloemig en zoet parfum dat meteen je aandacht trekt. Vandaag vertel ik je er alles over! 

Kate Spade New York Sparkle

Het is de eerste keer dat ik kennis maak met de parfums van Kate Spade, maar het was alvast een goede eerste indruk. De verpakking is prachtig en stijlvol. De luxe spat al van het doosje af! New York Sparkle is een nieuw parfum, door parfumeur Louise Turner.

Kate Spade New York Sparkle, € 42,90 voor 40ml

Kate Spade New York Sparkle

Ook de flacon zelf is een klein kunstwerkje. Het is niet heel klassiek van vorm, maar heeft toch iets heel tijdloos. Op de dop staat de schop, het logo van Kate Spade. Ik hou van dit soort kleine details.

Topnoten

  • Zwarte bes
  • Roze peper

Middennoten

  • Pioenroos
  • Hagedoorn

Basisnoten

  • Vanille
  • Crème brûlée
  • Ceder

Meteen ruik je de heerlijke pioenroos. Het parfum is heel bloemig en zoet, maar zonder overweldigend te zijn. De geur is diep en rijk, en na een tijdje ruik ik ook cederhout. Heerlijk! Ik vind het ook heel interessant dat er crème brûlée noten in de geur zitten. Dat maakt het parfum volgens mij zo zoet, maar op een niet-snoeperige manier.

Kate Spade New York Sparkle

Conclusie

Kate Spade New York Sparkle is een perfecte geur voor jou als je een parfum zoekt dat heel stijlvol maar toch heel zoet is. De geur is vooral bloemig en zoet, met fruitige toetsen en een warmzoete basis. Een fantastische geur, en laten we eerlijk zijn: de verpakking is ook echt prachtig.

Kate Spade New York Sparkle, € 42,90 voor 40ml

Heb jij al een parfum van Kate Spade geroken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.