Outfit: Versace sneakers

Ik mocht vorige week een paar schoenen uitkiezen bij Omoda. Mijn schoenenkast puilt uit (zoals altijd) dus ik wist niet goed wat voor schoenen ik zou kiezen. Mijn oog viel op een paar supercoole witte sneakers van Versace Jeans. 

Outfit: Versace sneakers

Outfit: Versace sneakers

Outfit: Versace sneakers

Outfit: Versace sneakers

Outfit: Versace sneakers

Outfit: Versace sneakers

Ik hou van sneakers, en voornamelijk van witte sneakers. Een witte sneaker onder je outfit geeft meteen zo’n jong, sportief, fris gevoel aan je look. Maar de simpele witte sneakers ben ik ondertussen ook al een beetje beu gezien. In mijn kast vind je zeker vijf paar volledig witte basic sneakers, dus daar heb ik er genoeg van. Toen ik deze sneakers van Versace Jeans zag, was ik meteen verliefd. Ze zijn wit, een klein beetje chunky zonder overdreven te zijn, en de klassieke ketting-print van Versace komt terug op de tong en de hiel van de schoen. Zo heb je toch een klein beetje een originele toets, zonder al te veel afleiding van je outfit. Een perfecte schoen, dus.

Omdat ik vrijdag jarig was, vond ik dat ik mezelf wel een cadeautje mocht geven. Online vond ik een broek die ik écht supermooi vond, van Stradivarius, en ik heb hem besteld. In het beige. En in het lichblauw. En in het zwart. Oeps! De fit is perfect: niet te strak, niet te wijd, en de naden bovenaan geven een mooi gestructureerd effect.

Ik blijf in de crème tinten door een witte blouse onder een crème-kleurige trui te dragen. Een wit kraagje onder een trui vind ik er altijd zo mooi en netjes uitzien, tegenwoordig doe ik het steeds vaker. Mijn blouse is volgens mij eentje van New Look, en het is de perfecte blouse om onder een trui te dragen. De stof valt mooi en voelt zacht aan. De trui is er eigenlijk ook van Stradivarius, maar hij lijkt online uitverkocht, dus ik vond een trui van Miss Selfridge die er keihard op lijkt!

Sneakers: Versace Jeans // Broek: Stradivarius // Blouse: New Look // Trui: Miss Selfridge

Wat vind jij van mijn coole sneakers?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.