Outfit: In-Between

Heerlijk weer is het, en ik word er helemaal blij van. De zon schijnt, het is warm genoeg om écht te kunnen genieten van buiten te zijn. Het perfecte tussenseizoen. De ideale outfit voor dit moment: laagjes en luchtige stoffen. 

Outfit: In-Between

Outfit: In-Between

Outfit: In-Between

Outfit: In-Between

Outfit: In-Between

Outfit: In-Between

Het is mooi weer, maar nu en dan is het net wat frisser. Als de zon tussen de wolken verdwijnt is het handig om toch een jasje of een sjaal mee te hebben. Zelf ben ik een ongelooflijke koukleum, dus mij zal je pas zien lopen met blote armen of blote benen als het écht warm is. Ik ben ook degene die snel zal grijpen naar thermisch ondergoed of een fleece legging onder mijn broek of rok. Als jij het ook snel koud hebt, kan je dus best kiezen voor laagjes. In plaats van één dik kledingstuk zorg je door meerdere dunnere stukken over elkaar te dragen dat er meer isolatie in je outfit zit. Voor nog meer tips tegen kou, klik hier!

Mijn tip voor dit weer: draag een outfit met verschillende stukken die je gemakkelijk kan aan- en uitdoen als de temperatuur schommelt. Vandaag ga ik voor een losse broek uit tencel, een blouse met korte mouwen, maar ook een blazer die ik er snel over aan kan trekken en een zachte sjaal voor als het echt frisser wordt tegen de avond aan. Ik maak mijn outfit af met een casual sneaker, en een stijlvolle handtas waarmee ik structuur aan mijn look toevoeg. Als ik mijn sjaal niet draag, wikkel ik hem gewoon om het handvat van mijn tas.

Ik draag een broek die zelfgenaaid is. Mijn mama en ik hebben even gewerkt aan een patroon voor een losse broek met plooien, en dit werd het resultaat. Ik koos voor een soepele, zachte tencel stof die mooi door valt. De plooien bovenaan geven volume aan mijn outfit, maar de smalle tailleband zorgt ervoor dat mijn outfit toch mooi gecentreerd is. Als je wilt dat de plooien nog meer volume geven, kies je best voor een wat stroevere stof zoals een 100% katoen, die wat voller blijft staan. Wil je dat ze mooi plat vallen, ga dan voor een soepelere stof zoals viscose of tencel.

Daarboven draag ik een roze blouse in een plissé stof. Het is een redelijk simpel topje dat gemakkelijk combineert, en een beetje kleur toevoegt zonder te veel aandacht te trekken. De stof is vrij licht, waardoor ik de blouse gemakkelijk in mijn broek kan steken en hij mooi valt.

Mijn blazer heb ik al vaak gedragen, onder andere bij deze outfit, maar online is hij al een hele tijd niet meer te verkrijgen. Het is een blazer met een dubbele rij knopen, en de bruine kleur en het oversized effect geeft mijn outfit structuur, maar het blijft toch casual.

En dan de details. Mijn handtas is er eentje die ik al langer heb, hij is van Tuscany Leather. Een tip die ik graag deel is om te investeren in een mooie handtas, want die kan je outfit echt maken of breken. Ik draag een paar Converse sneakers, een sjaal van Burberry en een smartwatch van Fitbit.

Broek: Stoffe & Koffe // Blouse: tweedehands gekocht // Blazer: In The Style // Handtas: Tuscany Leather // Sneakers: Converse // Sjaal: Burberry // Smartwatch: Fitbit


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.