Kneipp Relaxing Douche scrub

Ik krijg best regelmatig nieuwe producten opgestuurd, en niet heel vaak ben ik écht zo enthousiast dat ik erover wil schrijven. Toen de Kneipp Relaxing Douche scrub in een van de pakketjes zat, verwachtte ik niet heel veel want lavendel is niet mijn favoriete geur. En toch wil ik het vandaag hebben over de Kneipp Relaxing Douche scrub!

Kneipp Relaxing Douche scrub

Hoe mooi de tube van de Kneipp Relaxing Douche scrub er ook uitziet, ik had een paar bezorgdheden. Ten eerste hou ik niet zo van lavendel: het is zo’n geur die heel overweldigend kan zijn, en daar kan ik niet goed tegen. Ten tweede bevatten veel scrubs microplastics en andere rommel die ik niet graag op mijn huid smeer, en ook niet graag wegspoel zodat ze in de natuur terechtkomen.

Maar. Ik besloot om toch even snel te ruiken, en wauw! De geur is lavendel op de heerlijkste manier dat ik lavendel al geroken heb. De geur is niet overweldigend, en ruikt erg fris. Ik kreeg meteen een spa-gevoel! Oké, dat is al een eerste pluspunt.

Kneipp Relaxing Douche Srub, € 9,99

Kneipp Relaxing Douche scrub

Ook mijn tweede bezorgdheid leek bij de Kneipp Relaxing Douche scrub niet terecht. In de scrub zitten geen microplastics, SLES of PEG. De formule is volledig vegan en de scrub is zo mild dat je hem elke dag kan gebruiken. De korreltjes in de scrub zijn jojoba-scrubpareltjes, en ze voelen inderdaad zacht aan.

De Kneipp Relaxing Douche scrub ging dus meteen mee in de douche, want ik wilde hem echt heel graag gebruiken.

Kneipp Relaxing Douche scrub

Conclusie

Oh, de Kneipp Relaxing Douche scrub heeft mij overtuigd. Ik had niet verwacht dat ik dit product fijn zou vinden, maar ik wil zelfs zo ver gaan te zeggen dat ik hem waarschijnlijk opnieuw ga kopen als ik hem op heb gebruikt. De geur is zacht en verfrissend, en geeft echt een spa-gevoel aan je badkamer. De formule bevat geen microplastics, en de korrel is fijn zodat je huid niet beschadigd wordt. Een heerlijk product dat ik alleen maar kan aanraden!

Kneipp Relaxing Douche Srub, € 9,99

Gebruik jij graag een scrub? En hou jij van de geur van lavendel?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.