Outfit: Bloesems

Rond deze tijd van het jaar staat de kerselaar in de tuin van Stoffe & Koffe volop in bloei. Al regent het momenteel, en is het bewolkt, het uitzicht op die prachtige roze bloesem zorgt voor een klein beetje lente in onze winkel. De ideale plek om foto’s te maken van mijn nieuwe shacket!

Outfit: Bloesems

Outfit: Bloesems

Outfit: Bloesems

Outfit: Bloesems

Outfit: Bloesems

Oké, dus ik zag deze stof en ik MOEST en zou er iets uit hebben. Ik ben zo verliefd op de kleurencombinatie, en hij is lekker zacht. Al heel lang wilde ik graag een shacket, een kruising tussen een shirt en een jacket. Die van Fibre Mood een paar edities terug was er eentje die in mijn hoofd was blijven zitten.

De stof is uiteraard van mijn eigen stoffenwinkel, Stoffe & Koffe. Bij Stoffe & Koffe vind je de allermooiste stoffen, van de beste kwaliteit. We hebben voor elk wat wils, in verschillende prijscategorieën, en de op de webshop zie je heel goed hoe de stof er in real life uitziet. De verzending is gratis vanaf €35, en voor 16u besteld is dezelfde dag nog verzonden (en dan krijg je hem de volgende werkdag aan in België).

Ik koos de Rya shirt/jas van Fibre Mood, maar besloot om te gaan voor een veel kortere variant. De Rya van Fibre Mood is er echt een lange, en bij mij zou die tot op de grond komen. Omdat de lente eraan komt (ook al lijkt dat op dit moment niet zo als ik naar buiten kijk) wilde ik een tussenjasje, en dat is perfect gelukt! Om het model minimalistisch te houden zetten we er geen zakken of knopen op. Gewoon, zomaar.

Ik draag een wit t-shirt van Tommy Hilfiger, en mijn Levi’s Ribcage jeans. Die laatste draag ik het liefst in de zomer met een crop top, want hij heeft een hele hoge taille, love it! Mijn sneakers, die heb ik tweedehands gekocht. Ik denk dat ze nog nooit gedragen waren, want ze waren letterlijk in perfecte staat, maar de kwaliteit is niet alles, haha. Dit model met een dikke zool vind je gelukkig zowat overal, tegenwoordig, dus ik link hieronder een paar dat ik bij ASOS vond.

Stof jasje: Stoffe & Koffe // Patroon: Fibre Mood Rya // T-shirt: Tommy Hilfiger // Jeans: Levi’s // Sneakers: ASOS

Wat vind jij van onze boom?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.