Outfit: Marble

Er zijn de voorbije weken heel wat nieuwe stoffen binnengekomen, en vorige keer heb ik het ook al gezegd, maar soms is er zo’n stofje waar je gewoon verliefd op bent! Dit keer viel ik voor een gemarmerde stof met blauw en bruin. 

Outfit: Marble

Outfit: Marble

Outfit: Marble

Outfit: Marble

Outfit: Marble

Outfit: Marble

De eyecatcher van mijn outfit is mijn top. Geef toe: deze stof is toch echt fantastisch! Het is een viscose tricot, wat betekent dat hij wat rekbaar en daardoor heel comfortabel is, maar toch soepel valt dankzij de viscose. Met deze stof kan je zo veel kanten uit: een mooie jurk, een rok of een blouse. Of hou het simpel, en maak een t-shirt.

Ik wilde het zo simpel mogelijk houden, maar ik wilde wel lange mouwen omdat je met het weer hier in België nooit weet. Op deze manier kan ik mijn mouwen opstropen als de zon zich weer even laat zien. Dit is zo’n top die altijd gepast is. Je kan hem dragen op een jeans, op een rok, of op een geklede broek. Ik besloot om hem te combineren met een zwarte broek, maar ik denk ook dat hij heel mooi zou combineren met een beige broek. Je leest het al: deze top ga ik nog vaak dragen. Het patroon is het Jodie t-shirt van La Maison Victor, maar dan met een ronde hals in plaats van een V-hals.

Mijn broek komt je heel misschien bekend voor. In een van mijn vorige outfitposts droeg ik exact dezelfde broek in het beige. Ik vond het model van deze broek zo mooi dat ik hem ineens heb besteld in het zwart, beige én lichtblauw. De zwarte geeft een heel ander effect dan de twee lichte tinten, maar toch is het de perfecte nette broek voor mij. Hij is van Stradivarius.

De laarsjes die ik draag, tot slot, zijn mijn eigen verjaardagscadeau voor mezelf. Ik was op zoek naar een paar schoenen met een hakje die wat netter kleden dan een sneaker, maar die wel comfortabel zijn en niet open. Deze laarsjes kwam ik tegen, en ik was meteen verliefd. Ik draag ze ontzettend graag, en ze passen echt overal bij.

Stof top: Stoffe & Koffe // Patroon top: Jodie La Maison Victor // Broek: Stradivarius // Laarzen: Alohas


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.