Outfit: Blue & Pink

Eindelijk is de zon er weer, en ik geniet. De jurkjes en rokjes mogen weer uit de kast, en vandaag heb ik weer een superleuke tip voor je. Ik mocht een outfit uitkiezen bij Armoire Magique. Ik koos voor een fleurige jurk en bijpassende sneakers. 

Outfit: Blue & Pink

Outfit: Blue & Pink

Outfit: Blue & Pink

Outfit: Blue & Pink

Geef mij als de zon schijnt maar fleurige prints, vrolijke kleuren, en luchtige stoffen. Ik zag dit jurkje en werd er instant blij van. Zoals ik al zei is mijn héle outfit van Armoire Magique, een supertoffe webshop met een romantische stijl die aan warme vakanties in Ibiza doen denken. Neem zeker een kijkje op de webshop: ik beloof je dat je er ook meteen vrolijk van zal worden!

Het jurkje dat ik uitkoos is er eentje in een turquoise viscose, een lekker flowy stofje. De jurk staat vol met kleine, schattige bloemetjes, en is afgewerkt met fijne details. Ik hou van de kleurencombinatie; het valt echt op en tovert een lach op je gezicht. Dit is echt een jurk die ideaal is als het wat warmer is. Hij zit comfortabel en voelt luchtig aan, en door het losse model is hij super draagbaar. Op de taille zitten trouwens ook twee koordjes waarmee je hem aanpassender kan maken, en dat maakt hem wat getailleerder, maar ik vind hem los nog het allerleukst.

Deze snoeperige sneakers met pastelkleuren waren uiteraard ook meteen favoriet. Ik hou van het roze en het blauw op de schoenen, het is een iets anders dan een simpele witte sneaker. Het is ook een perfecte sneaker om onder een jeans te dragen. Ze zitten heel goed en geven mijn outfit een sportieve, casual look.

Jurk: Armoire Magique // Sneakers: Armoire Magique


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.