Outfit: Jacquard vest

Ik hou van mooie jacquard stofjes, en deze blauwe stof vond ik prachtig. Het is zo’n mooi stofje om een blazer of vestje mee te maken. De print is zacht en subtiel, en de combinatie van blauw en zwart maakt de stof gemakkelijk te combineren. 

Outfit: Jacquard vest

Outfit: Jacquard vest

Outfit: Jacquard vest

Outfit: Jacquard vest

Outfit: Jacquard vest

Het weer van de laatste dagen is zo wat half, half. Een vestje is daarom zalig om aan te trekken als de zon achter de wolken verdwijnt. Ik hou zo van deze print, en het is een perfect gemakkelijk jasje over mijn net-wat-te-koude outfit.

De stof is een jacquard met wol – dus lekker warm – en de vest is niet gevoerd waardoor het een goede tussenjas is. Ik had vorige keer ook al een leuke shacket getoond die ook ideaal is voor het half-half weer van de voorbije dagen. Dit is ook zo’n stuk, en ideaal om je outfit een beetje op te fleuren zonder overdreven te zijn.

Behalve mijn jasje draag ik opnieuw mijn geliefde Stradivarius broek. Dit is de derde en laatste kleur die ik ervan kocht: lichtblauw. Ik heb hem ook in het beige en zwart, en ben er helemaal verliefd op. Het is zo’n flatterende, casual maar toch nette broek. Ik wil hem eigenlijk in alle kleuren (hij is er ook in het wit, ecru, roze, groen, rood en paars). Welke kleur zou jij kiezen?

Mijn top is ook van Stradivarius. Je ziet er niet veel van, maar het is een geribde longsleeve die onderaan een overslag-effect heeft. Hij heeft precies de juiste lengte om net een kleine centimeter van mijn buik te laten zien, dat vind ik wel kunnen.

Ik draag weer die sneakers met een verhoogde zool waar ik het de vorige keer over had. Deze kocht ik tweedehands, maar ik vond een model dat er heel erg op lijkt bij ASOS.

Stof vest: Stoffe & Koffe // Broek: Stradivarius // Top: Stradivarius // Sneakers: ASOS

Wat is jouw ideale outfit voor dit weer?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.