Outfit: Soft Yellow

Mijn kledingstijl is een beetje all over the place. Ik draag soms een volledig zwarte outfit, dan weer felle kleuren, maar ik kies ook vaak voor zachte tinten. Beige, lichtbruin, en zachtgeel zijn tinten waar ik mij goed in voel, en vandaag draag ik een outfit waar ik heel blij van word. Het is simpel, en daardoor perfect.

Outfit: Soft Yellow

Outfit: Soft Yellow

Outfit: Soft Yellow

Outfit: Soft Yellow

Outfit: Soft Yellow

Outfit: Soft Yellow

De zomer is nog niet helemaal in het land, maar het is wel al warm genoeg om rokjes te dragen. Ik heb een hele tijd bijna geen rokjes gedragen, maar nu ben ik echt into rokjes. Ik vind ze heerlijk om te dragen, en ze zijn ideaal om te combineren met het soort losse blouses dat ik heel graag draag. Mijn rok is van NA-KD, en het is een heel simpel A-lijn rokje in een zachtgele kleur. Draag het met een simpel t-shirt voor een casual look, of met een blouse met knopen en een blazer voor een wat meer geklede look.

Ik draag een paar witte sneakers bij mijn outfit, om een sportief effect te creëren. Het allerliefst draag ik mijn rokjes en jurkjes met een paar sneakers – dat ziet er zo wat stoerder uit – maar een paar sandalen is ook perfect om te combineren, en voor ’s avonds switch ik dan met een paar hoge hakken.

Mijn blouse is toevallig ook van NA-KD, en misschien verklaart dat waarom het rokje en de blouse zo mooi samen passen. De outfit die ik vandaag draag bestaat helemaal uit must-haves. Elk stuk is gemakkelijk te combineren met allerlei andere kledingstukken, en de outfit kan je helemaal personaliseren met juwelen, zonnebrillen, andere schoenen, een handtas en meer. Ik hield het gewoon heel simpel, een perfecte outfit voor een rustige lentedag.

Rok: NA-KD // Blouse: NA-KD // Sneakers: ASOS

Draag jij graag rokjes? En welke schoenen zou jij bij deze outfit dragen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.