Tijd om te dromen: mijn luxe wishlist

Dromen mag, en jezelf verwennen al helemaal. Meestal geef ik niet heel veel geld uit, maar zo heel af en toe kan ik zo blij worden van een echt luxe product. Vandaag deel ik een paar dingen van mijn luxe wishlist. Dit is alvast een hint voor mijn volgende verjaardag (al is die pas volgend jaar in maart, haha). 

Prada zonnebril

Een mooie zonnebril kan je look zo stijlvol maken. Ik heb nu een zonnebril van Ray Ban die ik heel vaak draag, maar ik ben nog aan het uitkijken naar een wat groter model. Deze 67XS van Prada heeft prachtige zachte kleuren, een fijn montuur en de glazen zijn lichtjes oversized zonder overdreven te zijn. Het ideale accessoire om een outfit naar het volgende niveau te tillen, en om achter te schuilen voor een mysterieuze look!

Schoudertas van Yves Saint Laurent

Op de wishlist van mijn dromen staat ook een mooie handtas die ik bij alles kan dragen. Deze Loulou Small schoudertas van Saint Laurent in gebroken wit zie ik hélemaal voor mij bij zowat elke outfit die ik wil dragen. Ik hou van de gouden afwerking op de tas. Als ik juwelen draag, zijn ze bijna altijd goud, dus dat komt goed uit! Zie je mij al lopen met mijn zonnebril en deze handtas aan mijn schouder?

Giorgio Armani Luminous Silk

Ik heb al zo ontzettend veel gehoord over deze foundation, en ik ben er zelf ook zo benieuwd naar. Dit item op mijn wishlist zie ik mezelf in de nabije toekomst wel kopen, want hoewel het een kostbare foundation is, is de prijs zeker niet onbetaalbaar. En blijkbaar zou hij het geld meer dan waard zijn. Wat denk jij? Zou ik hem gewoon eens bestellen en uittesten?

Jimmy Choo Oriana Sandalette

I know, ik draag bijna altijd sneakers. Maar als het moet, kan ik ook zeker fancy zijn. Het liefst draag ik dan een paar fijne sandaaltjes met een stiletto hak. Hoe mooi zijn deze sandalettes van Jimmy Choo? De enige vraag is of ik er effectief op zou kunnen lopen, maar als ik deze in mijn kast zou hebben staan zou ik elke dag oefenen!

Macarons van Ladurée

Als we toch echt fancy gaan doen, geef mij dan ook maar ineens een doosje met macarons van Ladurée. Ik heb al één keer superlekkere macarons geproefd, toen ik met Bourjois naar Parijs ging en we een workshop macarons maken volgden met een van de chefs van Ladurée, maar ik wil echt eens zo’n mooi doosje met verschillende smaken. Kijk nu naar die foto: dit straalt toch pure luxe uit!

Ange ou Démon Le Secret van Givenchy

Het allereerste parfum dat ik ooit heb gekocht was deze Ange ou Démon Le Secret van Givenchy, en het is nog steeds een van mijn favoriete parfums. Mijn flesje is ondertussen helemaal leeg, dus op mijn wishlist staat ook een nieuwe flacon Ange ou Démon Le Secret van Givenchy.

Wat staat er op jouw luxe wishlist?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.