4 x Skincare by Dr. Jetske Ultee producten

Als het gaat over mijn favoriete skincare merken, is Dr. Jetske Ultee daar zeker bij. Het merk is ontwikkeld door Dr. Jetske Ultee, en de producten die ik al van haar heb geprobeerd waren super. Vandaag bespreek ik 4 producten uit de Dr. Jetske Ultee lijn. 

4 x Uncover producten

Dr. Jetske Ultee is onderzoeksarts in de cosmetische dermatologie. Dankzij haar achtergrond in geneeskunde en plastische en reconstructieve chirurgie weet zij als geen ander wat er in goede huidverzorging moet zitten. Haar kennis gebruikte ze om een lijn te creëren met verzorgingsproducten die mild zijn, voor iedereen werken, en ook écht effectief zijn.

Ik probeerde eerder al producten van Dr. Jetske Ultee uit, zowel de skincare als de make-up, en eigenlijk ben ik al fan sinds ik het eerste product gebruikte. De verzorging doet mijn huid gewoon elke keer stralen, en ik gebruik nu al jarenlang de producten in mijn dagelijkse routine.

Ik kreeg een pakketje opgestuurd met twee producten die ik al kende, en twee nieuwe producten. Ik wil er graag wat meer over vertellen.

4 x Uncover producten

Je handen wassen is belangrijk. Dat weten we extra goed door de pandemie. Maar door dat vele wassen worden je handen vaak droog, en droge handen vind ik zo’n vervelend gevoel. Dr. Jetske Ultee begreep dat, en ontwikkelde de Hand Wash. Het is een handzeep met hoge concentraties glycerine (5%) en betaïne (2%) voor hydratatie en verzachting.

Mijn ervaring

Ik heb deze mooie fles in mijn badkamer gezet. De handzeep heeft een neutrale geur, en voelt heerlijk schuimend aan op mijn handen. Na het wassen voelen mijn handen veel minder droog aan dan normaal. Ik had eigenlijk geen idee dat een goede handzeep zo’n verschil kon maken!

Dr. Jetske Ultee Hand Wash€19,95 voor 500ml

4 x Uncover producten

De Body Cream is voor mij al een bekende. Ik maakte al eerder een hele fles leeg, en herinner me dat mijn huid er superzacht uitzag, en de zoete smaak die de crème achterliet op mijn huid. Die zoete smaak komt door de zoethoutwortel in de formule, die er samen met extra niacinamide voor zorgt dat je huid gekalmeerd en beschermd wordt. Het is een rijke crème die diep hydrateert en voedt. De Body Cream bevat geen parfum, en is geschikt voor de meest gevoelige huidjes.

Mijn ervaring

Ik zei het al: ik was eigenlijk al fan. Opnieuw ben ik overtuigd door het verzachtende effect, de rijke formule die niet vet aanvoelt, en hoe de crème mijn huid er geydrateerd doet uitzien. De fles staat steevast in mijn badkamer, zodat ik me na de douche meteen kan insmeren.

Dr. Jetske Ultee Body Cream, € 35,95

4 x Uncover producten

De Cleanser voor de normale tot droge huid is ook al een bekende bij mij. Wat kan ik blij worden van een goede cleanser, en mijn huid al helemaal. Deze cleanser is mild en zacht, een rijke crème met shea butter voor een diepe reiniging zonder de huid uit te drogen of te beschadigen.

Mijn ervaring

De crème voelt zalig aan op mijn huid, en reinigt inderdaad goed. Het allerfijnste aan deze Cleanser is dat hij mijn huid niet uitdroogt, want dat gebeurt bij mij gemakkelijk. Geen trekkerig gevoel meer, jeej!

Dr. Jetske Ultee Cleanser, € 26,95

4 x Uncover producten

Het laatste product is er eentje waar ik heel benieuwd naar was. Het Azelaic Acid serum voor de onrustige huid is een serum dat roodheid, puistjes en bultjes vermindert. Het kalmeert en zuivert de huid, en vervaagt huidverkleuringen na puistjes.

Mijn ervaring

Ik wilde dit serum proberen omdat mijn huid al eerder heel goed reageerde op azelaïnezuur. Wauw, ik ben omvergeblazen van dit serum! Het is niet heel goedkoop, maar mijn huid is nooit zo zacht en egaal geweest als terwijl ik dit serum gebruikte. Een topper, je moet dit echt uitproberen als je last hebt van een onzuivere huid!

Dr. Jetske Ultee Azelaic Acid Serum, € 39,95

Heb jij de producten van Dr. Jetske Ultee al geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.