Boekreview: Manie door Mark Leenards

Vorige maand ben ik op vakantie geweest naar Egypte, en net voordat ik vertrok kreeg ik een boek aan. Ik nam het boek Manie mee op reis, geschreven door Mark Leenards, en las het van de eerste tot de laatste pagina door. Vandaag vertel ik je waarom jij het ook moet lezen! 

Boekreview: Manie door Mark Leenards

Toen ik het boek aankreeg, was ik meteen al fan van de mooie cover. Ik weet wel: het gaat om de inhoud, maar het is ook gewoon fijn als het boek er mooi uitziet op je salontafel of nachtkastje.

Korte inhoud

Het leven te slim af zijn. Dat willen we toch allemaal? Maar wat als er regels zijn om te stijgen of dalen op de levensladder? Welke invloed zou dit hebben op je eigen leven en dat van anderen? In ‘Manie’ ontdekt hoofdpersoon Aris, nadat hij rock-bottom heeft bereikt, hoe hij weer grip op zijn leven kan krijgen. Dit gaat uiteraard niet zonder horten of stoten. Aris ondergaat zware verliezen, maar ontdekt ook hoe hij alles weer terug kan krijgen. Ondertussen wordt hij voor onmogelijke keuzes gesteld. Is hij bereid om alles op te geven voor het weerzien van zijn grote liefde? Of heeft hij zijn hoofd volledig op hol laten brengen door haar?

Ik moet eerlijk zijn: ik wist niet helemaal wat ik van Manie moest verwachten. De auteur Mark Leenards is een ondernemer in de financiële wereld, en schreef al veel financiële columns, en daardoor denk ik dat ik begon te lezen met het idee dat het droog of saai zou zijn. Niets bleek minder waar te zijn, want vanaf de eerste pagina zat ik helemaal in het verhaal.

Boekreview: Manie door Mark Leenards

Mijn mening

Mijn eerlijke mening? Lees dit boek! Het leest ontzettend vlot, is goed geschreven, en het verhaal houdt je in de ban van het begin tot het einde. En dat einde, daar wil ik nog niets over verklappen, maar wauw! Ken je het gevoel dat je je geheugen een stukje zou willen wissen zodat je opnieuw kan genieten van een verhaal? Dat had ik dus ook bij Manie. Ik heb mijn editie al uitgeleend aan mijn vriend, en ik ben er zeker van dat hij er ook enthousiast over zal zijn!

Manie door Mark Leenards, € 20,99

Heb jij nog goede boeken gelezen de laatste tijd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.