Outfit: Bright Blue

Felle kleurtjes, tegenwoordig kan ik niet meer zonder. Ik mocht nog eens iets uitkiezen bij Loavies, en ik werd instant verliefd op een felblauwe jurk. Vandaag toon ik je mijn nieuwe favoriete jurk!

Outfit: Bright Blue

Outfit: Bright Blue

Outfit: Bright Blue

Outfit: Bright Blue

Outfit: Bright Blue

Outfit: Bright Blue

Outfit: Bright Blue

Ik koos voor de I’m a Fan jurk in koningsblauw. Het is een schattig los jurkje met korte mouwen en een kraagje. De jurk is gemaakt van een broderie stof, en is helemaal gevoerd. Het is écht een heerlijke jurk om te dragen: hij ziet er netjes uit, maar is toch lekker los, en dankzij de stof en fit merk je het niet snel als er een kreukje in zit.

De koningsblauwe variant vind ik de allermooiste, maar hij is ook verkrijgbaar in het lichtblauw, grasgroen en pastelgeel. En met mijn code SILKESUMX20 krijg je nog tot 24 juli 20% korting op de volledige website van Loavies! Het perfecte excuus dus om alle kleuren te bestellen.

Ik draag een paar witte sneakers – zoals altijd, tegenwoordig. Het zijn mijn witte Nike Air Force 1’s, en ik heb de witte veters gewisseld voor een paar met bloemetjes. Even een beetje reclame voor mijn nieuwe webshop LaceItUp.be, want daar vind je superveel schoenveters om je schoenen telkens weer een nieuwe look te geven.

Jurk: Loavies // Sneakers: Nike // Veters: Lace It Up

Heb jij een lievelingsjurkje?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.