Outfit: Bright Pink

Ik zei het al in mijn vorige post: ik hou van felle kleuren. Eén van mijn favoriete kleuren van het moment is fuchsia. Het is echt zo’n kleur waar je instant vrolijk van wordt! Ik draag dus een mega-roze outfit, vandaag, en I love it!

Outfit: Bright Pink

Outfit: Bright Pink

Outfit: Bright Pink

Outfit: Bright Pink

Outfit: Bright Pink

Outfit: Bright Pink

Outfit: Bright Pink

Oké, ik geef toe: het is héél roze. Maar soms moet dat gewoon eens kunnen, vind ik.

Alles wat op de foto’s roze is, komt van Loavies. Nog tot 24 juli shop je daar alles met 20% korting met mijn code SILKESUMX20. De korting is ook geldig op de sale, en zowel mijn top als de blazer zijn al flink afgeprijsd, dus knal er nog 20% van af en je hebt deze outfit voor echt weinig geld in huis.

Statement van deze outfit is uiteraard de fuchsia jacquard blazer. Het is een longline model met een bloemenmotief en een satijnglans. Een opvallende blazer vind ik altijd zo tof, want je kan hem gebruiken om te dragen op een simpele jeans met een t-shirt, en zo wordt je outfit plots super chic. Maar voor de durvers (en soms ben ik dat zelf ook) kan je de blazer ook dragen op een monochrome outfit.

Ik draag in exact dezelfde fuchsia tint een cropped t-shirt en een rokje. Het rokje is uit dezelfde broderie stof als mijn blauwe jurk die ik onlangs droeg. De rok is gevoerd en is heerlijk comfortabel. Ik zei het vorige keer ook: deze stof is ideaal want kreukjes en vlekjes zie je veel minder snel bij een stof zonder textuur.

En dan mijn sneakers. Daar heb ik wel iets over te vertellen, hoor! De laatste tijd hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met het herstellen van versleten sneakers. Ik kocht een paar Air Forcen tweedehands online, en ze zagen er écht niet goed uit. De vorige eigenaar was een creatieveling, want hij of zij had ze proberen te customizen. De sneakers waren origineel wit geweest, maar nu waren ze blauw geschilderd. Helaas was het niet zo succesvol, want het zag eruit alsof de schoenen met vingerverf waren ingesmeerd. Ik vond het idee echter wel leuk, dus ik besloot ermee aan de slag te gaan.

Ik begon met ze grondig schoon te maken. Zowel de vlekken en het stof haalde ik van de schoenen door ze grondig te schrobben, en ik gebruikte ook aceton om de verf er zo veel mogelijk af te halen. Ik ben er wel even aan bezig geweest, want tijdens het weghalen van de blauwe verf ontdekte ik dat er nog veel meer lagen verf op de schoenen zaten. Ik zag geel, roze, rood, over de hele schoen verspreid. Ik vond het fantastisch om te zien! Uiteindelijk kreeg ik het grootste deel van de verf van de schoen, en ik ging verder met het idee van de vorige eigenaar. Ik combineerde een true blauw met een lichtblauw, en ik moet zeggen dat ik echt wel trots ben op het resultaat. Wat vinden jullie ervan?

Blazer: Loavies // Top: Loavies // Rok: Loavies // Sneakers: Nike (door mezelf gecustomized)

Hou jij ook zo van roze?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.