Outfit: Mijn Perfecte Jurk

Stoffe & Koffe is een stoffenwinkel, maar wist je dat je er ook kan leren naaien? Je kan er cursus volgen, en af en toe organiseren we ook een workshop. Zo was het vorige week weer tijd voor een workshop “Jouw Perfecte Jurk”, die start met een persoonlijke stylingsessie door een professionele stylist, die samen met jou je perfecte jurk samenstelt. En dan ga je aan de slag om die jurk zelf te maken. Dit is mijn perfecte jurk!¬†

Outfit: Mijn Perfecte Jurk

Outfit: Mijn Perfecte Jurk

Outfit: Mijn Perfecte Jurk

Outfit: Mijn Perfecte Jurk

Outfit: Mijn Perfecte Jurk

Samen met de styliste ging ik op zoek naar mijn perfecte jurk. Je mag natuurlijk zelf aangeven wat je het liefste wilt: iets neutraal in een effen stof, of iets voor een speciale gelegenheid, … Ik wilde graag iets fris, en er mocht wel wat kleur in zitten! Dus werd het deze jurk.

De stof is een satijn in lila met gele bloemen. Lila en geel zijn twee kleuren die ik niet meteen zou samen plaatsen, maar wauw: ze combineren prachtig! In de stof zit een beetje stretch, zodat het jurkje extra comfortabel zit.

De jurk werd er eentje tot aan de knie. De hals is hoog en ik ging voor korte mouwen. Verder heeft de jurk een klokrok wat het geheel heel vrouwelijk en elegant maakt.

Ik moet zeggen dat dit een jurk is waarvan ik echt wel vind dat hij mij goed staat. Volgende keer ga ik voor een Little Black Dress!

Zou jij ook willen leren naaien? Bij Stoffe & Koffe ben je aan het juiste adres!

Stof jurk: Stoffe & Koffe // Sandalen: VanHaren 

Wat vind jij van mijn jurkje?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.