Kneipp Body Crème Goodbye Stress

Eerlijk? Ik heb veel stress! Ik heb eigenlijk gewoon te veel werk op dit moment. Binnenkort gaat dat weer wat minder worden, maar tot dan probeer ik nu en dan wat me-time in te lassen om te kunnen ontspannen. Die Kneipp Body Crème Goodbye Stress kwam dus op het juiste moment in mijn leven. 

Kneipp Body Crème Goodbye Stress

Vorige keer was ik al eens enthousiast over een product van Kneipp, dus deze keer was ik weer heel benieuwd. De Kneipp Body Crème Goodbye Stress is een hydraterende lichaamscrème voor de normale tot droge huid, met een heerlijke geur van munt en rozemarijn.

Bij het openen van de pot begon het al: de geur werkt echt instant ontspannend. Ik probeerde de afgelopen tijd om echt even een momentje te maken van mijn lichaam insmeren, en met deze geur was dat eens zo leuk.

Kneipp Body Crème Goodbye Stress

Perfect om mijn Perfecte Jurk goed te laten uitkomen, met de Kneipp Body Crème Goodbye Stress ben ik ontspannen, en is mijn huid gehydrateerd! Klaar voor op de foto!

Kneipp Body Crème Goodbye Stress

De Kneipp Body Crème Goodbye Stress is een lekker rijke crème. Daardoor duurt het een beetje langer voordat hij is ingetrokken, maar dat is voor mij geen negatief punt: ik neem daardoor net extra tijd om mezelf een massage te geven. Mijn lichaam én geest zijn mij dankbaar.

Kneipp Body Crème Goodbye Stress, € 10,99

Heb jij veel stress de laatste tijd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.