Outfit: I Will Stay Forever

Nee, voor mij is de zomer nog niet voorbij. Het is dan misschien wel september, ik ben nog heerlijk aan het nazomeren. Nog een paar terrasjes, lange wandelingen, en veel jurkjes en rokjes. Vandaag draag ik een wit jurkje van Loavies. 

Outfit: I Will Stay Forever

Outfit: I Will Stay Forever

Outfit: I Will Stay Forever

Outfit: I Will Stay Forever

Outfit: I Will Stay Forever

Mijn favoriete outfit de laatste tijd is een oversized jurkje en een paar sandalen of sneakers. Opnieuw hield ik mijn outfit heel simpel met die twee elementen.

Mijn jurkje is van Loavies. Het is een wit, A-lijn jurkje in een broderiestof die veel structuur toevoegt aan de jurk. De jurk heeft vooraan knoopjes en je kan de hals recht of omgeslagen dragen. De mouwen zijn lang en een beetje pofferig, en hebben onderaan een elastiek zodat je ze gemakkelijk kan opstropen.

Aan mijn voeten zie je opnieuw mijn sandalen van VanHaren. Dit paar sandalen heb ik deze zomer al heel veel gedragen, want ze passen bij elke outfit en ze voegen een beetje elegantie toe zonder oncomfortabel te zijn.

Jurk: Loavies // Sandalen: VanHaren


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.