EarFun Air Pro SV

Ik luister ontzettend graag naar muziek. Eigenlijk ben ik bijna de hele dag wel iets aan het luisteren, of het nu mijn favoriete eurovisiemuziek is, of een interessante podcast. Het liefst doe ik dat met mijn oordopjes in, zodat ik ten volle kan genieten tijdens het werken of het huishouden. Ik mocht de EarFun Air Pro SV oordopjes uitproberen, en vandaag vertel ik je er alles over.

EarFun Air Pro SV

Ik vind het fijn om tijdens het werk naar muziek te kunnen luisteren, en tijdens het strijken en kuisen naar een podcast. Omdat ik graag wil kunnen focussen tijdens mijn werk, luister ik mijn muziek het liefst met oordopjes. En tijdens het huishouden wil ik vrij kunnen bewegen, en dankzij draadloze oordopjes kan ik mijn podcast blijven luisteren tijdens het stofzuigen.

De EarFun Air Pro SV oordopjes zijn daarom perfect voor mij. Ik kan ze de hele dag in mijn oren hebben zonder dat ze uitvallen, of pijn beginnen doen. Ze hebben noise cancellation zodat niets mij afleidt, en hebben zelfs automatische ruisreductie, waardoor ze ook op de fiets ideaal zijn, maar dankzij de “Transparant Mode” hoor je wel nog je omgeving zodat het veilig blijft.

EarFun Air Pro SV

De oordopjes zorgen voor een supergoede geluidskwaliteit, maar het fijne aan de oortjes is dat ze ook heel geschikt zijn om mee te bellen. Ze bevatten zes professionele microfoons zodat je altijd goed verstaanbaar bent. Met 10 minuten opladen kan je al 2 uur luisteren, en in totaal 6 uur + 18 uur dankzij de case luisteren. Tot slot wil ik nog even vermelden dat je de instellingen van je oordopjes ook kan personaliseren met de app!

EarFun Air Pro SV

Ik heb al veel kunnen genieten met mijn EarFun Air Pro SV oordopjes. En het allerfijnste is dat ze helemaal niet zo duur zijn! Als je ze ziet, met hun elegante ontwerp en het magnetische, stijlvolle doosje, zou je verwachten dat ze honderden euro’s kosten, maar deze oordopjes kosten maar €99,99, en met mijn code SIL30 krijg je nog eens 30% korting, dat is €30 euro korting op de EarFun Air Pro SV oordopjes! Dat is pas een goede deal, zeker voor deze kwaliteit!

Klik hier om naar de website te gaan!

Heb jij al goede draadloze oordopjes?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.