Outfit: MAE Bags

Veritas vroeg me om eens een monochrome outfit te combineren met een opvallende gekleurde tas, want er waren heel wat nieuwe items aan de MAE lijn toegevoegd. Alles zag er supermooi uit, dus ik ging de uitdaging aan. 

Outfit: MAE Bags

Outfit: MAE Bags

Outfit: MAE Bags

Outfit: MAE Bags

Oké, nu denk je vast: die tas heeft niet zo’n opvallende kleur. Maar wacht: hieronder switchte ik mijn neutrale groene tas voor een opvallende versie!

Outfit: MAE Bags

Outfit: MAE Bags

Outfit: MAE Bags

Outfit: MAE Bags

Outfit: MAE Bags

Ik draag zelf heel graag monochrome outfits. Er was een stof bij Stoffe & Koffe die nieuw was binnengekomen en waar ik echt heel graag iets uit wilde. Het werd een rechte broek met naden bovenaan, en het resultaat mag er zijn! De naden op de taille zorgen voor een mooi en flatterende look, en de kleine vichy print heeft iets tijdloos maar toch net iets leuker dan een effen stof. Er zit wat rek in de stof, maar niet teveel zodat je knieën er niet in gaan staan.

Mijn sweater is eigenlijk een jurk, oeps! Ik bestelde deze vorig jaar in de solden, en ik vind het echt een zalig stuk. Als jurk heb ik hem al vaak gedragen, maar hij kan perfect ook als trui gedragen worden.

Aan mijn voeten zie je een simpel paar witte air forcen. Saai, ik weet het, maar binnenkort heb ik meer tijd om er iets leuks van te maken!

In de eerste reeks foto’s combineerde ik mijn neutrale outfit met een tas van MAE in een neutrale kleur, en een sjaaltje dat ook in hetzelfde kleurenpalet zit. Ik vind dit zo’n ongelooflijk mooie tas, en ik vond het moeilijk om een kleur te kiezen – dus ik koos er twee.

In de tweede reeks foto’s ruilde ik de kaki tas voor de roze variant, en ook het sjaaltje werd een opvallende kleur. Het contrast maakt de outfit erg interessant, en zo zie je maar hoeveel een vleugje kleur kan doen!

Broek (stof): Stoffe & Koffe // Sweater: C&A // Sneakers: Air Force 1 // Tas 1: Veritas // Sjaaltje 1: Veritas // Tas 2: Veritas // Sjaaltje 2: Veritas

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.